Nieuws

Nieuw 2023: Spoor H0

Enkele jaren geleden stond de Hongaar ook al bij de aankondigingen van Artitec, toen als kleinserie model. Gaandeweg is besloten om de wagen toch als grootserie model op te zetten.
De langverwachte Hongaar zal in maart 2023 uitgeleverd worden. Artikel 20.310.09 en 20.319.10 zijn aan het eerder gepubliceerde programma toegevoegd.
De grote zijdeuren zijn door de liefhebber zelf in half geopende stand te zetten en daardoor ideaal te combineren met de eerder uitgebrachte ladingsets.
De roosters zijn gemaakt van fijn metaalgaas waardoor een inkijkje in het interieur wordt gegeven.

Nieuwe Plan E
De Plan E is een oude bekende in het Artitec programma. Het model kreeg enkele jaren geleden een opfrisbeurt, waarbij de draaistellen, koppelbomen en balgen werden aangepast, waardoor de modellen beter opereren op de modelbaan en tevens geschikt zijn voor plaatsing van wisselstroomwielen. In 2023 komt Artitec met nieuwe kleur- en nummervarianten.

Voor de recent verschenen Zandwagen wordt het programma nu ook uitgebreid met ladingen in de vorm van oude dwarsliggers en een schrootlading. Deze laatste is ook geschikt om in wagens van andere merken te plaatsen.

Nieuw 2023: Spoor 1:87
20.154.16 Plan E Begeleiding meetrijtuig 806-8
« of 104 »